loading...
کنکور رو قورت بده :)
آخرین ارسال های انجمن
Admin بازدید : 753 نظرات (4)


نظریه ریسمانها

با سلام به همه

تئوری استرینگ یا همان نظریه ریسمانها یا همان نظریه رشته ها , نظریه ایست که به طور اتفاقی توسط یک فیزیکدان جوان بنام گابریل ونزیانی که از یک کتاب ریاضی قدیمی الهام گرفته ارائه شد .

زبان این مقاله یکم خودمونیه !!! (چون این جوری بهتر متوجه میشید .)

نظریه ریسمانها

ابتدا اجازه بدید اصل نظریه رو براتون شرح بدم :

اصل این نظریه خیلی سادست که میگه همه چیز در دنیا از رشته های مرتعش انرژی یا همون ریسمان ها بوجود اومدند .

اگه اطلاع کمی از فیزیک داشته باشید , می دونید که تا چندین سال قبل می گفتند که اتم رو فقط تا کوارک ها می تونیم تجزیه کنیم . (داخل سایت بگردید می تونید درباره ساختار اتم مطلب پیدا کنید .)

بذارید ساده تر بگم :

همه ی ما با اتم آشنا هستیم , حالا اونو می شکافیم با اجازه واردش میشیم ذراتی رو می بینیم که دارن دور یک هسته کوچک میگردن , که همون الکترونها هستند , الکترون ها ذراتی بنیادی هستند و اجازه نمیده واردش بشیم , حالا میریم داخل هسته :

داخل هسته به پروتون و نوترون (و گرویتون و اسپارتیکل ها) (تعجب نکنید اینا توی کتابهای درسی نیست) می رسیم . حالا با اجازه وارد پروتون میشیم . تا قبل از ریسمانها دانشمندان می گفتند که اگه بشه خیلی خیلی این پروتون رو شکافت می تونیم به ذراتی با نام کوارک برسیم .

تا چندین سال هم این قابل قبول بود , تا اینکه ریسمان سروکلش پیدا شد !!!

همونطور که گفتم یک فیزیکدان کنجکاو و البته جوان رفت داشت سراغ یه سرگرمی مناسب می گشت , که یک دفعه چشمش به یک کتاب ریاضی قدیمی خورد که نویسندشو زیاد بخاطر چیزایی که نوشته بود قبول نداشتند .

اما این فیزیکدان کنجکاو (و البته کمی بیکار) تونست چیز جالبی بنام ریسمان رو پیدا کنه .

یه مدت فیزیکدانها با این ریسمانها خیلی حال میکردن و به جاهای جالبی هم رسیده بودن ولی یه مدت که گذشت یه سوال مطرح شد , سوال این بود :

اصلا این تئوری به چه دردی می خوره ؟

همین باعث شد خیلیا این نظریه رو کنار بزارند و برن سراغ یه چیز جالب تر !!!

اما این وسط یکی به ریسمان وفادار موند فردی به اسم جان شوارتز (البته کار خاصی نداشت) اون حدود پنج سال روی فرمولهای این نظریه تمرکز کرد (مثلا حرفا , جایگاه و ... فرمولارو جابجا می کرد) ولی بازم چیزی درستی دستگیرش نشد در همین روزا بود که فردی بنام مایکل گرین اومد کمک , گفتند جهنم و ضرر پنج سال دیگه هم وقت گذاشتن روی این نظریه .

تا که در یک شب بارانی (این طور که خودشون گفتند) تونستند آنومالی های فرمول رو برطرف کنند (آنومالی به نقص های ریاضی فرمول گفته می شه , مثلا من با یه فرمول x رو 6 حساب می کنم اما در طرف دیگه با فرمول مشابه x رو5 به دست میارم به این میگن یک آنومالی !!!) (کلا ریاضیات همیشه کار فزیکدانها رو خراب میکنه !!!) بعدش اون دو تا هم مشهور شدن و ...

ولی بازم هدف اصلی ریسمانها به صورت درست مطرح نشد و آون دو نفر فقط نقص های فرمول رو برطرف کردن .

حالا که فهمیدید اصل تئوری و داستان پیدایشش چیه بیاید به سراغ جزئیاتش بریم و یکم سخت ترش کنیم .

البته قبلش این تصاویر زبا رو از این ریسمانها ببینید :


نظریه ریسمانها

نظریه ریسمانها

نظریه ریسمانها

آلبرت اینشتین رو که همه میشناسید ؟!

اون در اواخر عمرش روی یه چیزی بنام نظریه همه چیز که به A Theory Of Everything معروفه داشت فکر میکرد , آلبرت سعی داشت که همه ی اتفاقات رو یه به عبارت کلی همه چیزو در یک فرمول یا تئوری خلاصه کنه , اما متاسفانه عجل امان نداد و رفت (God Bless Him)

حالا این فیزیکدانها اومدن و گفتند که ریسمانها می تونه که رویای اینشتین رو تحقق ببخشه .

با همین ریسمانها , حالا حتما سوالتون اینه : چطوری ؟

قبلش اینو بگم که فیزیک کوانتومی و اخترفیزیک کلا با هم جنک داشتند (اینو می تونید در برخوردهای اینشتین و نیلز بوهر (بور) مشاهده کنید .) این ریسمانها اومد و این دو رو با هم آشتی داد (البته اون دوتا دیگه زنده نبودن)

ریسمانها میان و آشفتگی های مکان – زمانی دنیای بی نهایت کوچک کوانتومی رو درست می کنن (یکم بیانش سخته .)

حالا بزارین بهتون بگم که چقدر ریسمانها کوچیک هستند !!!

اگر اتم رو به بزرگی منظومه شمسی در نظر بگیرید !!! اونوقت سیاره زمین میشه تازه هسته این اتم و یک درخت روی زمین میشه یک ریسمان !!! (اصلا نمیشه تصور کرد) ما اتمو نمیبینیم حالا بیایم ...

در ضمن نحوه ارتعاش ریسمانها هم یکسان نیست , ریسمانها با ارتعاش مختلفشون مواد و عناصر رو به وجود میارن .

فکر کنم تا همین حد کافی باشه .

من خیلی چیزارو نتونستم بگم و نخواستم مطلب رو سخت کنم مثل جاهای دیگه ; به قول اینشتین باید بتونیم فیزیک رو به یک پیشخدمت توضیح بدیم . (البته ناگفته نماند که پیشخدمت های دیگه لسانس و فوق لسانسن !!!)

ولی اگه می خواید بیشتر بدونید در قسمت نظرات یا در انجمن خبر بدید تا براتون بیشتر بگم .

ولی کلا یه نظر بدید ثواب داره , این همه تایپ کردم یه نظر بدید .

( آدرسhttp://beach-physics.ir/)

موفق باشید .

Admin بازدید : 587 نظرات (0)
Leonard susskind
.: String Theory :.
-------------------------------------------

یک نمونه بارز از عزم و اراده!!!


این شخصی که در عکس میبینید اسمش لئونارد ساسکیند هستش...

در 16 سالگی و به کل در جوانی مشغول به کار لوله کشی فاضلاب بوده! و هیچ زمینه هم در علم نداشته. وقتی از رادیو نظریات علمی استیون هاوکینگ مشهور رو میشنوه دنیاش متحول میشه...

استیون هاوکینگ عقیده داشته که سیاه چاله ها هر ماده رو که به درون خود میکشند از بین میبرند و هیچ اثری از اون مواد دیگه قابل ردیابی نیست.

ساسکیند به حدی شیفته علم فیزیک میشه که این ماجرا رو پیگیری میکنه و در نهایت در کنفرانس مشهور دوبلین در سال 2006 در جدالی با استیون هاوکینگی که زندگی ساسکیند رو متحول کرد پیروز میشه. ساسکیند ثابت کرد که مواد وارد شده به سیاه چاله ها از بین نمیرن و قابل ردیابی هستن! و در نهایت خود هاوکینگ هم قبول کرد که اشتباه کرده...

حالا ساسکیند در علم فیزیک از بزرگترین دانشمندان و صاحب نظران هست که نظریه استرینگ رو مطرح کرده. نظریه ای که پیچیده ترین و شگفت انگیز ترین معادلات فیزیکی تاریخ رو داراست و تقریباً تمام هستی رو توجیه میکنه. این نظریه به نظریه همه چیز و همچنین به نظریه M هم مشهوره... بله نظریه M ... چون وقتی راجع به این مسئله فکر میکنید انگشت به دهان میمونید و این حرف رو تکرار میکنید: مممممممم..... !!!

از زمانی که بشر قادر به تفکر شد فهمید که هر چیزی سه بعد طول و عرض و ارتفاع داره یعنی از سه بعد تشکیل شده... انیشتین با نظریه نسبیتش بعد 8000 سال از تمدن بشری ثابت کرد که بعد چهارمی هم بنام زمان هست ...

و اما ساسکیند با نظریه استرینگ ثابت کرد که برای تشکیل هستی و ساخت جهان نیاز به 11 بعد داریم ! بله... 11 بعدی که 7 تا از اونها برای ما غیر قابل درکه و ما تا اینجا فقط ابعاد طول و عرض و ارتفاع و زمان رو درک کردیم... اما ساسکیند 7 بعد دیگر اضافه کرد و کل هستی رو تقریباً با فرمول های ریاضی توجیه کرد!

این مرد استوره ست !!! نظریه استرینگ برای ذرات بدون جرم و ذرات اولیه... سفر در زمان ... کرم چاله ها.. سیاه چاله ها... و هر چیز غیر قابل دسترسی برای بشر توجیه داره!!!

دوست خوبم :

همه ما این اراده رو داریم... به شرطی که لیاقتش رو داشته باشیم!

از لوله کشی فاضلاب رسیده به بلند ترین مرتبه علمی که رازهای هستی رو کشف میکنه...!


نظرتون رو بدید لطفا :)

Admin بازدید : 687 نظرات (0)

باهوش تر شدن چیزی نیست که یک شبه اتفاق بیفتد. اما شما می توانید با یک سری عادات روزانه در طی مدتی هوش خود را افزایش دهید.

در سایت Quora سوالی به این مضمون پرسیده شده بود که روزانه برای افزایش هوشمندی خود چه کاری انجام می دهید. خوانندگان نظرات و عادات خود را با دیگران در میان گذاشته بودند.

برخی از این نظرات حاوی نکات مفیدی برای شخص ماست که می تواند به هوشمند تر شدن و باسواد شدن ما کمک کند. اگر شما هم عادت خاص و مفیدی داشتید، می توانید به این لیست اضافه کنید. همراه دیجیاتو باشید تا با هم این موارد را بخوانیم.

۱- روزانه ۱۰ ایده داشته باشید

درباره ی کاهش فقر، چگونگی حل مشکلی که دارید، ایده های جالب برای فیلم، یا هر چیز دیگری بیاندیشید. موضوع مهم نیست، همین قدر که مغز و ماهیچه های نظریه پردازتان به کار کردن مشغول شود. حتی ممکن است لیستی که در مورد آن فکر می کنید شما را به سمت ایده ی یک استارت آپ جدید و یا موضوعی جالب برای نوشتن هدایت کند.

 

۲- روزنامه بخوانید

روزنامه خواندن باعث می شود که از اتفاقات مهمی که در اطراف شما اتفاق می افتد، آگاه تر شوید. یاد می گیرید که نظریه های خودتان را شکل بدهید و با مسائلی که در ظاهر هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارند، نقاط مشترکی پیدا کنید. علاوه بر این در مهمانی ها  و جمع های دوستانه کلی حرف برای گفتن دارید.

 

۳- با خودتان بحث کنید

یکی از چیزهایی که به تازگی آموخته اید را انتخاب کنید و یک نظریه ی خاص و جالب در موردش بدهید که به فکر هر کسی نمی رسد. سعی کنید برای نظریه تان شواهدی پیدا کنید. فکرتان را باز نگه دارید تا اگر شواهدی که یافته اید بر خلاف نظریه تان بود، نظریه را تغییر دهید. این کار را هر روز ادامه دهید تا مهارت تفکر خارج از جعبه را بیاموزید.

اگر احساس نمودید گیر کرده اید، مقاله های انتقادی را بخوانید. این نوع طرز نوشتار به شما کمک می کند تا بفهمید بقیه مردم چگونه نظراتشان را شرح داده و بحث می کنند.

Reading-a-book-007

 

۴- فصلی از یک کتاب داستانی یا غیر داستانی بخوانید

هدف تعیین کنید که هفته ای یک کتاب بخوانید. همیشه می توانید در لابلای کارهایتان اوقاتی برای کتاب خواندن بیابید. هنگام رفت و آمد های روزانه (مثلا در مترو یا اتوبوس) یا هنگامی که در صف ایستاده اید. Goodreads راه خیلی خوبی است که مسیر چیزهایی که می خوانید را ثبت کرده و جامعه های مجازی کتاب خوان های دیگر را پیدا کنید.

کتاب های داستانی برای درک شخصیت ها و نگاه کردن به زندگی از منظری دیگر عالی است. کتاب های غیر تخیلی هم شما را با موضوعات جدید، از سیاست گرفته تا روانشناسی آشنا می کند.

 

۵- به جای تلویزیون نگاه کردن، ویدیوهای آموزشی ببینید

گاهی تماشای فیلم هایی مرتبط با چیزهای مورد علاقه تان بسیار مفرح تر از خواندن مطالبی در مورد آن ها است. همچنین با دیدن فیلم ها آموزشی قادر خواهید بود از تجربیات بقیه مردم نیز استفاده کنید.

می توانید فیلم های آموزشی و جالی را در Khan Academy پیدا کنید یا به گفتگو های talksTED گوش بدهید. اطلاعاتی که به وسیله فیلم منتقل می شوند اکثرا قابلیت هضم و به خاطر سپاری بیشتری دارند، پس می توانید مطمئن باشید که آن ها به حافظه تان می چسبند!

 

۶- در خوراک یا روزنامه اطلاعات جالب مشترک شوید

در شبکه های اجتماعی صفحات جالب را دنبال کنید. بنابراین هر گاه صفحه ی فید خودتان را باز می کنید با مشتی از اطلاعات مفید روبرو هستید. مثلا اگر به تکنولوژی و علوم روز علاقمندید، دیجیاتو آن ها را برای شما گلچین می کند و می توانید با فالو کردن دیجیاتو در شبکه های اجتماعی، یا حتی اشتراک در خوراک دیجیاتو آن ها را همیشه داشته باشید.

 

۷- منابع دانش مورد علاقه تان را هر روز چک کنید

هر روز در سایت هایی مثل Quora، Stack Overflow، دیجیاتو و بلاگ های مورد علاقه تان بچرخید تا گرسنگی ذهن خود برای یادگیری را سیر کنید. مقاله های مورد علاقه تان را برای مطالعه سر فرصت در Pocket نگه دارید و شب هنگام قبل از خواب مطالعه شان کنید.

Leadership with education

 

۸- آنچه که یاد گرفته اید با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر کسی را برای بحث و تحلیل در مورد ایده هایتان یافتید، می توانید دانش تان را با یکدیگر به اشتراک بگذارید و به این ترتیب دیدگاه های جدیدی پیدا کنید. همچنین هر وقت شما توانستید ایده هایتان را به شخص دیگری توضیح بدهید، به این معنی است که شما قطعا روی آن مفهوم، تسلط کافی دارید. حتی می توانید بدون صحبت مستقیم با یک شخص خاص ایده هایتان را انتشار دهید. خیلی از مردم دوست دارند وبلاگ نویسی کنند و به این طریق دیگران را به گفتگوی آنلاین دعوت کنند.

 

۹- دو فهرست تهیه کنید: یکی مهارت های مربوط به کار تان که در حال حاضر می خواهید که یاد بگیرید و یک لیست از چیزهایی که می خواهید در آینده به آن برسید

Google Doc جای مناسبی برای نگه داشتن لیست هایتان است. تصمیم بگیرید چه چیزهایی باید یاد بگیرید، منابعی را که این مهارت ها را به شما یاد می دهند تدوین کرده و هر روز روی آن ها کار کنید.

 

۱۰- یک فهرست “انجام دادم” درست کنید

در انتهای هر روز، هر آنچه را که کامل کردید در داخل این لیست بنویسید. این باعث می شود که احساس بهتری در مورد کارهایی که انجام می دهید داشته باشید، خصوصا اگر در موقعیتی هستید که احساس دلسردی و نا امیدی می کنید. این موضوع به شما کمک می کند که کارایی خودتان را بسنجید و بفهمید لیست کارهای قابل انجام برای فردا را چگنه تهیه کنید.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

۱۱- آنچه را که یاد می گیرید، بنویسید

می توانید نوشتن یک بلاگ را آغاز کنید. اپ هایی مثل Inkpad هم به شما کمک می کنند هرچیزی که یاد می گیرید را یادداشت کنید. این کار نه تنها برای ثبت هرآنچه که یاد می گیرید مفید است، بلکه منبع خوبی از انگیزه برای شماست که به این کار ادامه دهید.اگر بدانید که انتهای روز می خواهید در مورد چیزهایی که یاد گرفته اید بنویسید، انگیزه تان برای یادگیری موارد جدید بیشتر می شود.

 

۱۲- ذهنتان را تحریک کنید

دویدن های روزانه باعث جریان یافتن و سلامت روانی مغز شما می شود. همچنین دویدن، وقت مناسبی برای فکر در مورد تصمیمات سختی که می خواهید بگیرید و پردازش اطلاعات جدید در اختیار شما قرار می دهد.

 

۱۳- دوره های آنلاین ببینید

در دوره های آنلاینی که محبوب حرفه ای ها است (مثل Coursera) شرکت کنید. مطمئن شوید که بیش از حد خودتان را درگیر ننمایید. با یک یا دو دوره شروع کرده و روی آن ها تمرکز کنید.

 

۱۴- با کسی که به نظرتان جالب می آید، صحبت کنید

حتی اگر غریبه بودند، از ارتباط برقرار کردن با آن ها نترسید. در مورد علایقشان بپرسید و اینکه چگونه به آن علایق دست یافته اند. شما از کسانی که به سختی می شناسید، بیشتر می آموزید.

photo-slideshow-students-coupa_resize

 

۱۵- با کسانی که از شما باهوش تر هستند بیرون بروید

وقتتان را تا آن جایی که می توانید با مردم باهوش تر از خودتان بگذرانید. هر روز باید تلاش کنید تا باکسی که الهام بخش شماست یک قهوه بنوشید و یا قدم بزنید.

همیشه فرووتنانه در جستجوی یادگیری باشید. تا جایی که می توانید سوال بپرسید. اگر همیشه در میان مردمانی باشید که بیشتر از شما می دانند، چاره ای ندارید جز اینکه شما هم بیشتر بیاموزید.

 

۱۶- سوال هایتان را دنبال کنید

اگر چیز جالبی دیدید یا در موردش شنیدید، لحظه را از دست ندهید. دنبالش کنید. در پی رفع کنجکاویتان باشید و پاسخ سوال هایتان را بیابید.

 

۱۷- از یک اپلیکیشین واژه روز استفاده کنید

دامنه واژگان خودتان را افزایش دهید، اینگونه در آزمون هایی مثل GRE یا SAT هم موفق تر خواهید بود. یا حداقل در تعاملات روزانه با دیگران احساس بهتری خواهید داشت.

همچنین سعی کنید واژگان جدیدی در زبان های مختلف یاد بگیرید. سعی کنید هر روز ۱۰ لغت از زبان خارجی که می خواهید، یاد بگیرید. برای این کار می توانید از اپ هایی مثل DuoLingo، LiveMocha، Basuu بهره بگیرید.

meetings_day_banner

 

۱۸- یک کار ترسناک انجام دهید

“خارج شدن از ناحیه راحتی مان همییشه باعث عاقل تر شدن ما می شود.” هر روز خودتان را کمی بیشتر به جلو هل بدهید. با پیوستن به کلاس های ToastMaster صحبت کردن در مقابل عموم را امتحان کنید. یک پرپوزال آماده کنید و جلسه کاری تان را به دست بگیرید. به کسی که تحسینش می کنید یک نامه یا ایمیل بنویسید و با او ارتباط برقرار کنید.

 

۱۹- جاهای جدید را بگردید

اگر نمی توانید هر روز سفر کنید، حداقل سعی کنید چیزهای جالبی که در موطن خودتان وجود دارد را پیدا کنید. اینگونه با مردم جدید و متفاوتی برخورد کرده و حقایق جدیدی می آموزید. اینکه خودتان ببینید خیلی سازنده تر از نشستن در خانه و دیدن آن ها در تلویزیون است.

 

۲۰- بازی های “هوشمند” بازی کنید

برخی بازی ها مثل شطرنج و اسکربل (بازی واژگان) باعث گسترش ذهن شما می شوند. گاهی خودتان را با بازی کردن اینگونه بازی ها به چالش بکشید. مثلا بدون استفاده از فرهنگ لغت، اسکربل بازی کنید. همچنین حل کردن جدول هایی مثل سودوکو، ۲۰۴۸ و Doors هم مفید است.

scrabble2

بازی اسکربل

 

21- مقدار زمان کنار بگذارید تا هیچ کاری در آن زمان انجام ندهید

نشستن در سکوت خیلی اوقات الهام بخش است و روی کل روز شما تاثیر می گذارد.

 

۲۲- یک سرگرمی سازنده پیدا کنید

سرگرمی داشته باشید که می توانید هر روز کمی روی آن کار کنید، از بافتنی گرفته تا ماهیگیری، می توانید هر روز بیشتر از آن یاد بگیرید. مثلا هر روز سعی کنید یک قطعه جدید موسیقی را بنوازید، یا یک کتاب فیزیک بخوانید، چند صفحه از رمان خودتان را بنویسید یا یک مهارت جدید کامپیوتری یاد بگیرید.

 

۲۳- چیزی که یادگرفته اید را به کار ببرید

اگر اخیرا یک زبان جدید برنامه نویسی یا نواختن یک ساز جدید را یادگرفته اید، مطمئن شوید که هر روز تا جایی که ممکن است، از این مهارت در زندگی تان استفاده می کنید. آموختن و به کار گرفتن یکی از موثر ترین راه هایی است که شما را باهوش تر می کند.

 

Admin بازدید : 560 نظرات (0)

مایکل جکسون رقص شکلک هامایکل جکسون رقص شکلک هامایکل جکسون رقص شکلک هامایکل جکسون رقص شکلک ها
دانلود رایگان آزمون آزمایشی جامع قلمچی تاریخ رقص گربه شکلک ها


[رشته ی ریاضی]

 

رقص گربه شکلک ها

[رشته ی تجربی]

 

 رقص گربه شکلک ها

[رشته ی انسانی]

 


Admin بازدید : 698 نظرات (0)
Admin بازدید : 509 نظرات (0)

در این پست جزوه آموزشی گام اول گزینه 2 درس ریاضی 3 (تابستان 93) رو قرار دادم.

کار تهیه این جزوه رو موسسه آموزشی فرهنگی گزینه 2 انجام داده.

امیدوارم نهایت استفاده رو ببرید.

دانلود:

-لینک دانلود:دانلود

-نوع فایل: pdf

-حجم فایل: 2.19 M

Admin بازدید : 574 نظرات (0)

جزوه آموزشی گام اول گزینه 2 تابستان 93 درس آمار و مدل سازی



در این پست جزوه آموزشی گام اول گزینه 2 تابستان 93 درس آمار و مدل سازی رو قرار دادم.

کار تهیه این جزوه رو موسسه آموزشی فرهنگی گزینه 2 انجام داده.

امیدوارم نهایت استفاده رو ببرید.

دانلود:

-لینک دانلود:دانلود

-نوع فایل: pdf

-حجم فایل: 2.66 MB 

Admin بازدید : 1541 نظرات (4)
تمام جزوات در یک فایل فشرده با حجم 24 مگابایت شامل دروس:

آمار - تصاعد - عربی - آرایه ادبی - دینی2 - دینی3 - دینی4املا واژه - هندسه - مجانب - ریاضی - زبان فارسی - زیست
3


برای دانلود به ادامه مطلب بروید...... بدو
هوراااااااااا.....
Admin بازدید : 1169 نظرات (0)
سلام  بچه ها

به خاطر یه سری از دوستان پک کامل آلفای ذهنی حسین احمدی ( نه استاد آرام) رو واس دانلود قرار میدم

خودم هم ترجیحا چیزی نمیگم / حجم فایل ها زیاد بوده و از کیفیت کاهش یافته 31 مگ .

امیدوارم  همیشه موفق باشید

واسه دانلود کلیک کن..... اونجا نه اینجا

شاد باشید

1

Admin بازدید : 283 نظرات (0)


بزرگترین افسوس آدمی آن است که حس می کند می خواهد اما نمی تواند
و به یاد می آورد زمانی را که می توانست اما نخواست!...

\"http://images.persianblog.ir/734281_zzwI5bwG.jpg\"

Admin بازدید : 739 نظرات (3)

 

تعجبخودم استفاده کردم ....خیلی توپه ...قلب.

جمع بندی کل دیفرانسیل در 24 برگه

کتابچه ای برای تمام فرمول های ریاضی

 

کتابچه ای برای تمام فرمول های ریاضی

 

کلیک کنید

منبع کنکور


کتابچه ای برای جمع بندی دیفرانسیل


کلیک کنید


کتابچه ای کوچک و مرتب شده برای رشته ریاضی



فایل ها فشرده شده و دارای وزن کمی میباشند پس از دانلود آن ها را باز کنید

نظر فراموش نشه ها

Admin بازدید : 1465 نظرات (3)

 

 

 

 

 

جمع بندی 100 درصدی عمومی ها و 80 درصد اختصاصی ها

 

 

حرکتی آخر برای مبارزه با کنکور

 

دیگر نگران نرسیدن نباشید

 

جمع بندی 100 درصدی عمومی ها و 80 درصد اختصاصی ها

 

به صورت کاملا مرتب و تنظیم شده

 

با زمان های مشخص هر روز چیکار کنم؟

 

حرکتی بزرگ از سایت بیداری اندیشه

 

برای گرفتن نتیجه عالی در کنکور سراسری

ادامه مطلب رو حتما بخونید(وارد یا عضو سایت شوید)

 

 

تعداد صفحات : 4

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    با سایت ما حال میکنی ؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 133
  • کل نظرات : 438
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 4926
  • آی پی امروز : 41
  • آی پی دیروز : 13
  • بازدید امروز : 57
  • باردید دیروز : 47
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 104
  • بازدید ماه : 185
  • بازدید سال : 10,115
  • بازدید کلی : 875,476
  • کدهای اختصاصی
    تحلیل آمار سایت و وبلاگ

    چیزی به نام معجزه وجود ندارد ، معجزه همان اراده ی پولادین توست.....:)